Kategorier
Rusta&Matcha

Rusta och matcha vägen fram i Västra Frölunda

Upptäck hur man i Västra Frölunda kan rusta och matcha en person med arbetsmarknaden genom personlig coachning, arbetsförmedling och utbildningsmöjligheter.

Att hitta rätt på arbetsmarknaden kan vara svårt. En tjänst som erbjuds i Västra Frölunda tar dock ett unikt grepp om situationen genom att man personligt matchar jobbsökande med arbetsgivare som letar efter nya talanger. Genom en kombination av coachning och nätverksbyggande ger tjänsten de verktyg som behövs för att man ska lyckas.

Genom metoden, som fokuserar på personliga styrkor och intressen, hjälper tjänsten i Västra Frölunda arbetssökande att inte bara rusta sig för arbetsmarknaden utan också att hitta matchande positioner som verkligen intresserar dem. Det gör att deltagarna känner sig värderade och förstådda, vilket är av stor vikt för motivationen. Dessutom erbjuds praktiska verktyg som CV-hjälp och intervjuträning, samt tillgång till en bred palett av utbildningar och kurser för att ytterligare stärka dem.

Rusta och Matcha – en hjälpande hand på arbetsmarknaden

Initiativet Rusta och Matcha i Västra Frölunda har visat sig vara viktigt för många som känt sig vilse på arbetsmarknaden. Genom att den erbjuder en skräddarsydd plan för varje deltagare, inklusive allt från yrkesvägledning till personlig utveckling, fungerar tjänsten som en bro mellan jobbsökande och arbetsgivare.

Det är heller inte bara de jobbsökande som gynnas av denna tjänst – även lokala företag i Västra Frölunda har mycket att vinna. Genom att ansluta sig till programmet får de tillgång till en pool av motiverade och välutbildade kandidater som är redo att ta sig an nya utmaningar.